Kompetence udvikling

Med eller uden erfaring kan et fokuseret forløb øge dit kendskab til dine evner.


Træn dig skarp!

Ved at tage en eller flere fokuseret forløb hvor du løser udfordringer, vil du arbejde med præcis de evner der skal til for at løse en opgave. Det er vigtigt at du hele tiden tænker i kompetence-udvikling, hvordan bliver du dygtigere og skarpere til præcis din profession?

Mini forløb

Design mini-forløb, få fokus på tid og hvordan den udnyttes bedst.


Find motivation hos andre

Få motivation af at se hvad andre gør, som måske er i samme situation.


Se visuelt fremskridt

Igennem elementer af gamification kan du se daglige fremskridt.


Digital læring igennem social broadcasting & inspiration

Et nyt socialt værktøjAvatar

Individet i CentrumFællesskaberSocial BroadcastingEt socialt netværk for borgere i Danmark der ønsker et sted at kunne bevise hvad de bruger deres tid på, igennem aktiv logning af deres aktiviteter, under for eksempel en ledighedsperiode.

Aktiviteter som gavner deres færdigheder inden for et specifikt felt, samt gør dem mere attraktive overfor potantielle arbejdsgivere.

Læs mere her.

Dette er ikke Facebook eller Linkedin hvor du ikke selv ejer din data. Dette er en almindelig dansk hostet hjemmeside, hvor alt hvad du taster ind er dit. Du er ikke et produkt her hos os, vores produkt er ikke mennesket, men de opslag en virksomhed kan 'skubbe' ind i systemet til eventuelle jobsøgende.

Det koster ikke noget for dig at tilmelde dig og gøre brug af systemet. Vores forretningsmodel er til fagprofessionelle samt virksomheder der ønsker at have et lukket netværk, eller ønsker at broadcaste et job ind til jobsøgende.

Nicolai Rosenberg. En handicappet mand, som gerne selv ville have sådan et sted under ledighed, et sted hvor han kunne bevise at udover jobsøgning, bestod ledighedsperioden af meget meget mere, som en arbejdsgiver ville kunne værdsætte, nye færdigheder, projekter osv.

Læs mere her.

Tro på dig selv, tro på dine drømme

Denne platform i emner

Social

Talent

Skills

Netværk

Netværk

Selvhjælp

Beskæftigelse

Aktivering

Jobsøgning

Opkvalificering

Vejledning